نورپردازی نما





برج‌ها یکی از اصلی‌ترین نشانه‌های هویتی یک شهر هستند زیرا این ساختمان‌های عزیز، جز بلندترین بناهای شهری محسوب می‌شوند و بیشتر از سایر نماها به چشم می‌آیند و می‌توانند در زیباسازی فضاهای شهری موثر باشند.
بنابراین بسیار مهم است که نورپردازی این ساختمان‌های عزیز دردانه و خاص شهر، به گونه‌ای متفاوت انجام پذیرد و آن را زیباتر از آنچه که هست نشان دهد.
نمای کرتین وال که در اصطلاح به آن دیوار پرده‌ای هم گفته می‌شود، یکی از انواع نمای ساختمان است که مصالح آن عمدتا شیشه و آلومینیوم هستند و گروه حرفه‌ای نمادیزاین تبحر خاصی در طراحی و اجرای آن دارد.
شاید به نظر برسد که استفاده از شیشه برای نمای ساختمان، خیلی انتخاب منطقی و ایمنی نباشد اما ما می‌توانیم این اطمینان را به شما بدهیم که نمای کرتین وال امتحان خودش را پس داده و صلاحیت لازم برای نما بودن (!) برای یک ساختمان را دارد.
جالب است بدانید نمای کرتین وال با این که از آلومینیوم و شیشه تشکیل شده است، خود قابلیت ایستایی بالایی دارد و نیازی به سازه‌ی نگهدارنده‌ی دیگری برای ایستایی ندارد مگر آن که شرایط خاصی برای ساخت نما به کار گرفته شود که در این شرایط به وسیله‌ی سازه‌ی استیل تقویت می‌شود.
پس هرگز نگران نمای شیشه‌ای خود نباشید و با خیال راحت طراحی نما و اجرای آن را به ما بسپارید!
پس با خیال راحت آن را بخرید!
در ادامه راه‌های بیشتری را برای تشخیص سنگ‌نمای مرغوب از نامرغوب به شما معرفی می‌کنیم.
پس همراه نمادیزاین باشید!
شاید برایتان جالب باشد اما سیستم اجرایی نمای خشک تنها به یک نمای ساختمانی محدود نمی‌شود.
به صورت واضح‌تر می‌توان گفت که تمامی نماهای ساختمانی جدید و قدیم را می‌توان با این سیستم اجرایی طراحی و اجرا کرد.
از جمله نماهایی که امروزه با استفاده از سیستم اجرایی نمای خشک می‌توان اجرا کرد می‌توانیم به نمای سنگی، نمای آجری، نمای کامپوزیت، نمای سرامیک و … اشاره کرد.
شیشه در حالت عادی اگر بشکند به صورت تکه های بزرگ و تیز خرد میشود که این مسئله در صنعت ساختمان سازی بسایر خطرناک میباشد.

شیشه های سکوریت شیشه هایی هستند که طی فرایندی که روی شیشه به عمل می آید، در صورت شکستن، شیشه به قطعات بسیار بسیار ریزی تبدیل میشود و خطر بسیار کمتری دارد.

یکی از عناصر جدا نشدنی در نما های شیشه ای، شیشه سکوریت نمای ساختمان می باشد، تمام شیشه های مورد استفاده در نمای ساختمان باید سکوریت باشند در غیر این صورت ممکنه خطر زیادی برای عابرین داشته باشند.
برای اجرای نمای کرتین وال دو روش کاربردی وجود دارد: روش استیک و روش یونیتایزد.
این که از کدام روش برای پیاده‌سازی کرتین وال استفاده شود، بستگی به استحکام سازه‌ای و خطوط نمایان نما دارد.
حال در این بخش از مقاله می‌خواهیم این دو روش اجرای نمای کرتین وال را با یکدیگر بررسی کنیم:
در ساخت پنل‌های آلومینیوم کامپوزیت نانو از به روزترین فناوری نانو استفاده می‌شود.
این پنل‌ها، مقاومت بسیار بالایی در برابر مواد اسیدی و بازی دارند.
همچنین به دلیل استفاده از فناوری نانو در ساخت این پنل‌ها، پنل‌های آلومینیوم کامپوزیت، گرد و غبار را به خودشان جذب نمی‌کنند و به نوعی خودشان را پاکسازی می‌کنند.
در نتیجه با به کار بردن آن‌ها در نمای ساختمان، دیگر جای هیچ‌گونه نگرانی برای تمیز کردن نما باقی نمی‌ماند، زیرا این نوع نما هیچ‌گونه آلودگی را به خودش جذب نمی‌کند.
در هنگام طراحی نما باید تصمیم بگیرید که از چه نوع متریالی برای ساخت نمای ساختمانتان می‌خواهید استفاده کنید.
متریال انتخابی شما باید هزینه‌ی مناسبی داشته باشد و خرج اضافی روی دستتان نگذارد.
زیرا همان‌طور که می‌دانید اگر از متریال مرغوبی استفاده نکنید بعد از گذشت چند سال مجبور می‌شوید هزینه‌ای برای تعمیر و بازسازی نمای ساختمانتان بپردازید.
علاوه بر این، باید از کیفیت مطلوب نیز بهره‌مند باشد تا زیبایی طراحی شما را زیر سوال نبرد.
در بسیاری از موارد دیده شده که زیبایی کار طراح نما، به دلیل استفاده از مصالح نامرغوب به کلی زیر سوال رفته است!
برای محاسبه‌ی قیمت نمای کرتین وال باید پارامترهای بسیاری را در نظر بگیریم از جمله:

نوع روش اجرا
متراژ اجرا
ارتفاع کار
مدول‌های موجود در نما
و…

اما قیمت حدودی نمای کرتین وال با توجه به تمام مواردی که در بالا ذکر شد، از متری ۷۰۰ هزارتومان شروع می‌شود و تا ۱ میلیون و ۲۰۰ هزارتومان هم تغییر می‌کند.
ناگفته نماند که قیمت ذکر شده برای اوایل تابستان ۹۹ می باشد.
برای اطلاع از قیمت دقیق و به روز نمای کرتین وال خود با ما تماس بگیرید.
امروزه برای ساخت نماهای ساختمان، اينجا بیشتر از انواع سنگ‌ها و متریال‌های جدیدی استفاده می‌شود که بازار امروزه‌ی نماکاران را به خود اختصاص داده‌اند.
البته هنوز هم معماران و طراحان نمای خوش سلیقه‌ای هستند که استفاده از رنگ را در نمای ساختمان از یاد نبرده‌اند و هنوز به این عنصر وفادار ساختمانی وفادار هستند.
استفاده از رنگ در کنار متریال‌های دیگر نماسازی، هم هزینه‌ی ساخت نما را کاهش می‌دهد و هم عملیات ترمیم و بازسازی نما را با هزینه و زحمت کمتری رو به رو می‌سازد.
جالب است بدانید رنگ‌های نمای ساختمان عایق حرارت و رطوبت هستند و مقاومت بالایی هم در برابر شرایط محیطی دارند.
اگر نمای ساختمان شما از رنگ ساخته شده است و زیبایی خود را پس از چندین سال عمر با عزت (!) از دست داده است؛ کافیست همین الان با شماره‌ی زیر تماس بگیرید تا در کمترین زمان ممکن و با اقتصادی‌ترین هزینه، نمای ساختمانتان را برای شما ترمیم کنیم!
یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های طراحان و مجریان نما برای بازسازی نمای ساختمان‌های فرسوده و مسکونی، انتخاب مصالح مناسبی برای بازسازی نمای ساختمان است که هم قیمت مناسبی برای ساکنان داشته باشد، هم دارای کیفیت خوبی باشد و هم در عین زیبایی، با نماهای همجوار نیز هماهنگی داشته باشد و در ظاهر شهر، تناقضی ایجاد نکند.
یک طراح حرفه‌ای نما، با در نظر گرفتن شرایط محیطی ساختمان شما و ضوابط کمیته‌ی نمای منطقه برای اخذ تاییدیه شهرداری، اقدام به انتخاب مصالح می‌کند.
این موضوع که شما از چه طرحی برای طراحی نمایتان استفاده کرده باشید هم در تعیین قیمت بازسازی نمای ساختمانتان موثر است.
مثلا این روزها معماران بیشتر تلاش می‌کنند تا با به کارگیری سبک طراحی مدرن و تلفیقی از به کاربردن مصالح سنگ و چوب و آجر با یکدیگر، هزینه‌های مصالح را برای مالک حداقل کنند!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *